Liity Lihakippareiden kantikseksi!

Tervetuloa Lihakipparit Oy:n lihakauppaan, joka on palvellut Tampereen sydämessä jo yli 30 vuotta! Haluaisitko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tuotteistamme? Kiinnostaako sinua saada tietoa lihan oikeaoppisesta käsittelystä ja valmistuksesta? Liity nyt Lihakipparien kantikseksi ja saat erikoistarjouksia ja vinkkejä suoraan puhelimeesi. Osallistut samalla lihaisan yllätyskassin (arvo n.100€) arvontaan! Voittaja tullaan julkaisemaan juhannusviikolla. Me Lihakipparit Oy:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan aitoa asiakaspalvelua ja laadukkaita tuotteita. Liittymällä meidän yhteisöömme, pysyt ajan tasalla lihakauppamme uusimmista uutisista ja parhaista paloista. Lähetämme sinulle ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa siitä, miten hyödyntää lihatuotteitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Maineikasta lihakauppaa Tampereella jo yli 30 vuotta

Banner
Ikäsi:
Kuinka usein asioit Tampereen Kauppahallissa?
Mitä tuotteita ostat meiltä useimmiten? (Voit valita useamman vaihtoehdon)
Mitä muita lihatuotteita haluaisit meidän tarjoavan?
Kuinka tärkeää sinulle on tuotteiden kotimaisuus?
Onko sinulle tärkeämpää tuotteen kotimaisuus vai tuotteen laatu? (0 = Laadulla ei merkitystä, kunhan on kotimaista 5 = Laatu ratkaisee kaiken)
0
Kuinka usein valmistat ruokaa kotona?
Mikä on suosikkitapasi valmistaa lihaa?
Mitkä ovat suurimmat haasteesi lihan valmistuksessa?
Miten tärkeää sinulle on, että lihakaupassamme on tarjolla valmiiksi marinoituja tai maustettuja tuotteita, jotka on helppo valmistaa?
Mistä ruokalajeista haluaisit saada reseptivinkkejä?
Haluaisitko meidän toteuttavan perjantai-kasseja, jotka sisältävät aina kahdelle hengelle raaka-aineet yhdelle maittavalle aterialle? (Esim. Burger-kassi, jossa olisi kaikki tarvittava maittavien burgerien valmistukseen)
Muuta palautetta tai toiveita lihakaupallemme:
Yhteystiedot